Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

rady

Já rebarboru nakrájím a dám do sáčků,snažím se dávat stejnou porci a vím že mám dva sáčky(mikrotenové do mrazáku)na jeden koláč:-8:-*

To, co zamražuji na koláče dám do pytlíku, aby toho bylo tak akorát na 1 plech a dám zamrazit, když je vyndám tak povolí a jsou taky samostatně. Tolik, kolik mám pytlíčků, tolik bude v zimě koláčů;-)

Já si ji oloupu, nakrájím na kostičky, zamrazím samostatně na platě a pak teprve dávám do krabičky. Kostičky se neslepí a můžu postupně odebírat, kolik chci. Stejně to dělám i s jiným drobným ovocem - jahodama, borůvkama atd. Zamrazím na platě a pak teprve do krabičky.

jak zamrazit nejlépe rebarboru na zimní koláč - děti ji miluji:-?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek