Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„hezký slulečný den, dnes přišli mladí. Uvařila jsem jim…“ tara23, před 4 hodinami
„Hezký den dnes vývar s nudličkami a uzená krkovička…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Marci tak jsem tvé narozeniny prošvihla,tak…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
15. 7. 2009 16:21
15. 7. 2009 13:38
Na zmrazenie predváram. Výskumom som zistila, že v hotovvom jedle rozdiel necítim, či boli predvarené, či nie. Predvarené sa aspoň zdrcnú a zaberajú menej miesta v mrazničke. A niekde som čítala, že povarením sa spomalia neviem aké škodlivé procesy v hubách...
15. 7. 2009 13:26
15. 7. 2009 12:19
15. 7. 2009 12:11
15. 7. 2009 12:06
15. 7. 2009 11:36
15. 7. 2009 11:05
15. 7. 2009 10:07
Jednou se mě tady moje sestra ptala, jak to, že mám ty houby jak čerstvéa bylo to tím, že ona je předvařuje a potom jsou takové slizké(já tomu říkám mňangavé). Tak to máme takhle lepší
15. 7. 2009 10:01
15. 7. 2009 09:48
15. 7. 2009 09:44
Hubám zdar!
15. 7. 2009 09:42
15. 7. 2009 09:15
1[1].gif
15. 7. 2009 08:32
1 2 3 Další