Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

E 920 neboli L cystein

Už před pár měsící jsem o tom četla na webu, ale stále mne to vytáčí, i když to údajně má být dokonce zdraví prospěšné. Evropská unie to schválila a má v tom jasno. A používá se to i u nás, ve většině pekáren běžně. Ráda bych věděla, co si o tom myslíte vy. Dám tady jen pár odkazů, i když o tom většina z vás asi někde četla nebo slyšela. Já se s tím nějak nemoho strovnat a smířit (i když je mi to houby platné:-(;-().
https://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/77877...
https://www.vitalia.cz/clanky/s-pecivem-jime-i-cas...
https://tn.nova.cz/clanek/zpravy/na-vasi-strane/po...
https://www.vitalia.cz/galerie/e-920-l-cystein/#0
Myslím, že pokud to někoho bude zajímat více, tak si další články najde.;-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek