Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?
Milanovy rady. Jak udržovat vinnou révu.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„reklama“ Snehulak61, 27. 11. 2024 07:54
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Máme tady do 18 hod. děti a už dědu ukecaly na palačinky😁,…“ tara23, před 2 hodinami
„Máme brambory na uskladnění od známého a vařím s nima…“ tara23, před 3 hodinami
„Jajajajaapaja: to se máš! My, bohužel, musíme vše kupovat…“ Nadja, před 3 hodinami
26. 5. 2020 11:13
Neni problem koupit rez uz s korenem a zasadit. Uspech!
26. 5. 2020 11:05
26. 5. 2020 11:00
26. 5. 2020 09:40
29. 12. 2019 05:13
28. 12. 2019 19:38
28. 12. 2019 19:23
Víno máme ve skleníku, asi 10 let, je vysoké do 2 metrů a foto přikládám, konečně jsem si ráno vzpomněla a fotila. Bobulky jsou tmavě modré a spíše menší Chtěli bychom ho i zkrátit
Díky za radu jak na něho
photo2029.jpg
photo2030.jpg
photo2031.jpg
photo2032.jpg
photo2033.jpg
23. 12. 2019 12:07
- kde máš vino (venku, skleník)
- do 2 metry nebo nad hlavou
- asi kolik let
- fotka