Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
Vzhlad diskusii a funkcie
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 12 minutami
„Přání a gratulace“ mika59, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 11 minutami
„Veronika.Hrozna: mám - https://www.toprecepty.cz/recept…“ magdalenka, před 23 minutami
„MarcelaPa: Marcelko taky opožděně přesto přeji všechno jen…“ mika59, před 2 hodinami
17. 9. 2009 11:13
17. 9. 2009 09:57
Vaše (a i mnohé další) připomínky mám v poznámkách. Přes prázdniny jsme řešili soutěž, ceny se už rozesílají. Teď připravujeme nějaké další změny, které se tu objeví na přelomu září a října. Včera jsme řešili přesun serveru a to byla příčina dočasného zmizení nových receptů a 2 recepty měly špatné komentáře - Gábině děkujeme za upozornění.
Vaše náměty na vylepšení diskuze se nám líbí, tlačítko reagovat určitě plánujeme a s barvami pozadí také něco provedeme.
17. 9. 2009 09:41
Dakujem
PS: bold je hrube pismo
25. 6. 2009 07:08
Este keby ste miesto "autor" a "vlozeno" bol napisany boldom nick. Autor a vlozeno su len pomocne informacie, alebo ako by som to nazvala.
No a posledna vec... dala by sa ku kazdemu prispevku urobit funkcia "reagovat"? aby sa nemusel vypisovat kazdy nick zvlast.... alebo ak niekto natuka nieci nick, ten by sa zobrazil boldom...
Velmi by mi to pomohlo citat prispevky v diskusiach