Květák, jak ho možná neznáte: Připravíte z něj skvělou pizzu nebo dokonce kapučíno!
Kuře na sladké paprice
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„reklama“ Snehulak61, 27. 11. 2024 07:54
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Máme tady do 18 hod. děti a už dědu ukecaly na palačinky😁,…“ tara23, před 1 hodinou
„Máme brambory na uskladnění od známého a vařím s nima…“ tara23, před 1 hodinou
„Jajajajaapaja: to se máš! My, bohužel, musíme vše kupovat…“ Nadja, před 2 hodinami
14. 10. 2020 06:18
Dajda
cathleen: Eja57: To máte naprostou pravdu, že ten web není ani můj, ani Váš, ale na druhé straně je to web veřejný a bez součinnosti veřejnosti se neobejde, protože jinak by to byl pouhý blog o vaření jednoho autora. Tudíž bude muset ten, kdo pravidla nastavil, počítat s tím, že přispěvatelé budou psát, že jeho stránky jsou pěkné (a to skutečně jsou), ale že také vznesou kritické připomínky, kterých si zase majitel nemusí všímat. Možná si jich ale všimnou přispěvatelé a sami budou chtít (alespoň někteří) přijít s něčím novým, originálním, i když vím, že někdy se to při nejlepší vůli nepovede, protože se například podobný recept skrývá pod názvem, který nás nenapadne. Už jsem zticha!
Eja57(moderátorka)
Dajda: no, pokud někdo chce vkládat na web to co zrovna uvařil tak asi ho Tvůj názor nijak neomezí v aktivitě....já s Tebou souhlasím ale stránky jsou nastaveny takto... jak píše Cat...já vařím kuře na paprice ještě úplně jinak a nedám ho sem...mám v plánu kedgeree - to sem dám protože tu není...
cathleen(moderátorka)
Dajda: v mnoha věcech bych s vami mohla souhlasit. Je tu jedno podstatné ale: není to náš web (můj ani váš), pravidla jsou zde jasně daná.
Dajda
cathleen: Já to vím, ale můj názor je odlišný a je vidět, že nejen můj. Vím, že nic nezmůžu, ale vyslovit ho snad mohu.
Já jsem si dovolila jen tichoučkou poznámku, žádný razantní drsný útok, které tu nejsou právě výjimkou.
Třeba některým autorům, kteří musí to, co v poledne uvaří, dát hned navečer na web, dojde, že opravdu stačí maximálně 10 rozdílných receptů na guláš, protože když jich je 81, tak je stejně nikdo nečte. Vy snad ano? Méně je mnohdy více a kvalita je rozhodně lepší než kvantita. Nebo že bych přidala recept na pálivé paprice, umím ho fakt dobře!
cathleen(moderátorka)
Frantiska, Dajda: adminům nevadí dupli recepty, pokud nejsou odněkud doslovně opsány. Bylo by fajn to respektovat.
Dajda
Frantiska: .... a jeden stejnější než druhý, postup jakbysmet.
Frantiska
pavelk: ne, kdyby to bylo podle me tak tu neni 50 naprosto stejnych receptu mezi kterymi se ztrati ty, ktere jsou jine :) A zrovna tento recept neni nicim zajimavy ani inovativni.
A pod názvem hovezi gulas je tu 81 recpetu :)
Dajda
pavelk: Třeba.
pavelk(autor receptu)
Frantiska: Kdyby to bylo podle vás, tak tu je jeden hovězí guláš, jeden španělský ptáček, jedna svíčková. ... Ne každý má stejný postup, ne každý má stejné suroviny. Stačí, když si dáte do zdejšího vyhledávače "hovězí guláš", tak jich napočítáte 10 receptů..
Frantiska
pavelk: ano, je jich tu hodně a vetsina naprosto stejných. Take se doporucuje nez se prida recept se podivat jestli zde uz neni a nestaci pridat foto
pavelk(autor receptu)
Dajda: Jo tááák, ono těch receptů "kuře na paprice" je tady mnoho, třeba jako hovězích gulášů?
magdalenka
pavelk: ja som sa pozastavila iba nad tým, že nerozumieš, o čom hovorí dajda. Ani slovo o tom, že sa mi recept "nelíbí".
(Že "kuře na paprice" tu bude 155 krát, je mi šumafuk.)
pavelk(autor receptu)
magdalenka: Ano, je někdy potřeba trknout vola. Co se nelíbí na mém receptu i tobě?
magdalenka
pavelk: to akože vážne???
pavelk(autor receptu)
Dajda: Stále nechápu. Trkněte vola.
Dajda
pavelk: Nenapadlo Vás, že Váš recept je pouhým nošením dříví do lesa, sov do Athén a perníku do Pardubic
pavelk
Dajda:
Dajda
Opakování je matkou Moudrosti.