Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře k receptu \"JINÝ chleba ve vajíčku\"

Také jsem tento recept zkoušela, a fakt je to dobré (jen bez cibule, ta mne nenapadla) :-). Bylo to spíš z nouze, nevěděla jsem, jak starý chleba co nejrychleji použít. Napadlo mne ho využít místo knedlíků s vejci :-):yes:

hela22 teba strasne dlho nebolo vidiet...

Pro neregistrovanou janu:
To by ses divila, ale uvařit dobrý čaj je sakra umění. Vím o čem mluvím, protože dcera se zetěm jsou opravdu fajnšmekři, co se týče čaje. A divím se, když tě vaření "živý", že tohleto nevíš. Mě vaření neživí, ale vařím ráda a myslím si, že ne špatně. Ale uvařit dobrý, opravdu dobrý čaj bych se ještě dlouho musela učit.

Bóže, to jsou starosti. Nechápu, proč si někteří dělají takové problémy a lezou tam, kde se jim nelíbí. Já jsem tady 14 dní, takže nepatřím do skupiny "kuchařek", které se navzájem znají. Suprových receptů je tady spousta o boduju podle toho, jak se mi který líbí a ne podle toho, jak se kdo jmenuje nebo jaký má nick. A za tento recept bodík letí. Už jenom proto, že jsem vždycky dělala chleba ve vajíčku jenom klasiku - celý krajíc. Předem osmažený chleba na cibulce musí mít úplně jinou chuť.

Recept bych nehaněla. Znám ho, ale pozapomněla jsem a teď :-pvím, že ho znovu udělám, když se mi zde připomněl. Topinek už mám nad hlavu.

Nechcem veľmi zasahovať, iba konštatujem, že som sa dobre pobavila pri čítaní príspevkov.
Ale prečo niekomu z vonka trhá žily "plácanie po pleciach alebo bodíkovanie"? Ja som tu tiež nie so všetkým spokojná, ale nebudem anonymne prispievať kritikou. Ak ma to tu prestane baviť, jednoducho vycúvam.

Radúzo, já tě moc prosím, pokud je tady někde recept, který se ti zdá být dobrý a my tady jsme na něj nereagovali, napiš který. Mohlo se to stát, připouštím, jsme jen lidé. Já tady kolikrát sedím a procházím náhodné recepty a opravdu si každý pročtu, popřípadě nějak reaguji, protože by mi fakt bylo moc líto nechat dobrý recept bez povšimnutí. Mi je úplně jedno, jestli je od Jendy, nebo, nevím, kterékoliv z nás tady. Pokud je tady a je dobrý, ráda jej vyzkouším, popřípadě přidám foto. Je pravda, že recepty s fotografií si člověk všimne spíš, ale já se opravdu snažím být spravedlivá. Recept, který mne neosloví rozhodně neboduji. Taky se snažíme mnozí tady každého nového uživatele přivítat, popřát mu, ať se mu tady líbí (osobní vzkazy) a je nám úplně šuma fuk, kdo to je.:-/

:-))Nezlobte se, ale teď jsem se vrátila z nákupů, nakoukla a - musím se řehtat nahlas!:-D:-D
Vaše starosti bych fakt chtěla mít!!!:yes::yes:

Tak na vysvětlenou - recept jsem asi před 2-3 lety slyšela v rádiu, od Zdeňka Trošky. Vykládal to tak barvitě, že jsem u tohoto "obyč" chleba ve vajíčku málem slintala:-) Děláváme ho doma často, neslyšela jsem, že by to znal někdo jiný a tak jsem vám ho chtěla nabídnout.
Schválně jsem s uděláním a fotkou spěchala, aby byl mimo soutěž, aby s tím, že je "příliš obyč", neměl od zítřka někdo problém. A vidíte, stejně má....takže - kdo problém má, ať si trhne nohou;-)
Za pochvaly dík:-)

Naši milí neregistrovaní, toto mi dělala teta, když jsem byla malá holka a věřte, že to už je pěkně dlouho. Není to nic nového pod sluncem a protože tady ještě recept nebyl, tak ho sem cathleen vložila. Vy máte svůj na Labužníku, my máme svůj tady. Autorem není nikdo z Labužníka ani z jiných stránek.

Já teda nevím, ale mě se nezdá, že by mezi TOP 10 a TOP STAR byly nějaké průměrné recepty. takže s tím plácáním po ramenou to nebude až tak žhavé.

Alo - a kdo určil, které recepty jsou ty skvělé a které jsou průměrné???
Zeptej se Jendy1 jestli jsou jeho topinky skvělé nebo průměrné - protože topinky přece děláme doma všichni a najdeš na každém webu ... a udělá je i dítě ze ZŠ ...
Zkus, prosím, alespoň udržet vlastní identitu, když se vším ostatním máš evidentně potíže ...

Stejný recept je jako chlebová vaječina na dalším serveru :O, fakt vám to přijde tak fantastické, že to posléze najdeme všude? Bibinka terrinka janinka asi napíše, že herec hraje totéž na více jevištích. Jo, to šmírák taky. Je tu přece řada dobrých a vynikajících receptů (Eliza, Jenda, Jana Remková - to jen co mne první napadlo, ostatních je moře, tak je nevyjmenuju). Já to beru tak, že předešlí neregistrovaní si stěžují, že se tu pleskáte po ramenou stejně za dobré recepty a stejně za ty průměrné.

gmp - koukala jsem na recept na labužníku ... a není to opsané. Tam jsou sádlo, škvarky, kmín, okurky, pivo, jiný postup přípravy a pod. Tady je zase navíc cibule ... no to by byly od někud opsané všechny guláše, které se liší třeba jen jednou ingrediencí nebo všechny hovězí polévky někdo opsal z prvního na webu zaevidovaného receptu ???

Jani:-)to by ani tak blbé nebylo,jako kdyby souhlasila s tím co tu vedete za řeči vy;-).No a už se konečně zaregistruj a přihoď nějakou mňamku ať si i my kuchařky můžeme rozšířit obzory v gastronomii:-).A neboj jestli nechceš chválit tě nebudeme a jestli se za to jen stydíš (že se titaky chvála líbí)tak ti chválu budeme písat do vzkazů:-).Pa

Nemám stránky o vaření, ale chodím na ně a tady se také bavím, stejně jako Alena.Mnohdy se zde zveřejní docela slušný a neznámý recept, ale protože autorka není mezi "vyvolenými",recept zůstane bez povšimnutí.Mám kamarádku, která má skvělé recepty, ale nechce je sem posílat,protože také pochopila, jak to tady je.Doufám, že nepoletí bodík.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek