Byliny v kuchyni: Zázračně léčivý plevel šrucha je skvělý v salátech i pomazánkách
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ mika59, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Ahoj, měla jsem minulý týden narozeniny a přítel mě…“ Kamilavodo, před 1 hodinou
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 1 hodinou
30. 6. 2009 12:36
30. 6. 2009 12:28
Co se týká Cathleen - myslím, že školku má již dávno za sebou, klidně by určitě strčila do kapsy vyučené kuchařky - její "KUŘECÍ COPÁNKY" jsou velice krásné, vtipné, a myslím si, že i zručný školák ze základky by je zvládl. Jen mít ovšem tu zručnost a především NÁPAD.
Na těchto stránkách se cení i recepty z obyčejných surovin, ne každý vaří ze svíčkové a panenky. Já mohu říci za sebe, že u nás je v oblibě spíše krkovička a bůček.
Tak tolik ta vytoužená chvála, nadšení a ještě jsem zapoměla poslat toho bodíka +
jana (neregistrovaný/á) co se zaregistrovat a uzemnit nás nějakým perfektním, náročným, vyfoceným receptem - prosím, prosím
Mimochodem, to že by to uvařily děti ze školky by bylo bezvadné, zatím co vidím, tak dnešní děvčata až do 30 let spíše více zajímá, kde je jaké solárium a kde jsou umělé nehty hezčí - nedej bože, je strčit do karbanátků, popřípadě si udělat na hlavě účes jako podle kopírky, co mají všechny rádo-by celebrity.
30. 6. 2009 12:25
30. 6. 2009 12:18
30. 6. 2009 12:13
30. 6. 2009 12:03
30. 6. 2009 11:44
30. 6. 2009 11:19
30. 6. 2009 10:46
Předchozí 1 … 4 5 6