Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 5 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
2. 12. 2009 10:00
Stanisław Jerzy Lec
1. 12. 2009 18:05
1. 12. 2009 16:43
29. 11. 2009 14:04
29. 11. 2009 13:18
29. 11. 2009 12:47
29. 11. 2009 10:55
Když vám po zádech přejde mráz, dá se to vydržet.
27. 11. 2009 07:35
27. 11. 2009 07:33
SENECA
26. 11. 2009 19:39
26. 11. 2009 18:06
Dělala jsem špízy ze závitků z kuřecího masa a sýru a střed tvořil párek - to byl ten kámen úrazu, jak mi bylo vysvětleno, šéfkuchař prý párky nesnáší...
Přestože jsem jídlo vyfotila, už jsem nesebrala odvahu sem recept přidat...
26. 11. 2009 15:05
Další hláška:
To má 250 gramů? Tenhle utrápenej Bohoušek ma 19 deka - budete učit starýho orla lítat! Ano, Šéfe! I. - 8 díl.
26. 11. 2009 14:00
26. 11. 2009 13:15
26. 11. 2009 13:14
Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 … 55 Další