Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„včera jsme z Čínské restaurace ochutnali kuřecí nudličky s…“ tara23, před 2 hodinami
„Jajajajaapaja: tak s rýží to mám jednoduché, vařím jí v…“ tara23, před 3 hodinami
„tara23: já si rýži vážím, té dávám 8 dkg na porci, většinou…“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
2. 7. 2009 22:21
Omlouvám se. Měla jsem se jít vyřvat z okna a ne to psát sem. Až nás tu bude "JATRO" zase kamenovat, tak se mu dobrovolně vydám.
2. 7. 2009 22:19
2. 7. 2009 22:14
2. 7. 2009 22:07
2. 7. 2009 21:15
My ti rozumíme a zas to je špatně, neboť se plácáme po rameni .Až na to, že normální člověk milující kvalitu receptů a těchhle stránek zareaguje tím, že dá parádní receptík
2. 7. 2009 20:50
Sorry, ale už jsem z toho taky celá rozohněná ...
2. 7. 2009 20:33
2. 7. 2009 20:26
2. 7. 2009 20:20
2. 7. 2009 19:56
2. 7. 2009 17:51
2. 7. 2009 17:26
2. 7. 2009 17:00
2. 7. 2009 16:07
2. 7. 2009 16:06
Tím Teď nemyslím třeba někoho, kdo má koníčka jako vaření a má svůj blog, ze kterého pak´sem ty recepty dává,navíc jsou to recepty vypracované a i fotky udělané tak, že poznáme, že je fakt tvůrcem. No co, vydržíme, pozorujeme a schválně, kolik jmen se tu udrží po konci soutěže?
Předchozí 1 2 3 Další