Španělské ptáčky z vepřové kýty jsou křehčí než klasické z hovězího masa a báječně šťavnaté. Hotové jsou za pouhou hodinu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 58 minutami
„Přání a gratulace“ mika59, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 43 minutami
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 3 hodinami
7. 7. 2009 11:43
7. 7. 2009 11:31
Vybusna: Trochu mě zarazila část Vašeho příspěvku, že se nesnažíme ocenit ty, kteří aktivně přidávají recepty, fotky atd. Co tedy jsou všechny soutěže, které se pro Vás snažíme pořádat? . Spoustukrát jsem tu navíc psal, že si moc vážíme všech, kteří přidávají dobré recepty a fotky... A že káráme aktivní uživatele za přidávání receptů, fotek, za diskutování atd.? O tom opravdu nevím. Naopak si myslím, že se Vám vždy snažíme vyjít vstříc. Jak s mazáním duplicitních receptů, tak s mazáním špatných fotek, kontrolujeme diskusi atd...
Jinak ohledně podobných receptů: Je asi naivní si myslet, že pokud má někdo u sebe recept na například Šalamounovu buchtu se dvěma fotkami, za které do soutěže získá 2 body, raději se koukne, jestli už Šalamounova buchta na Topreceptech není a pokud je, fotky přidá k receptu, který už fotky má a autor tak nezíská body žádné
7. 7. 2009 11:28
7. 7. 2009 11:10
7. 7. 2009 11:07
7. 7. 2009 11:06
7. 7. 2009 10:59
7. 7. 2009 10:55
7. 7. 2009 10:40
ja osobne sa povazujem za uplne nestranneho uzivatela a moja obrovska vyhoda spociva v tom, ze som na tychto strankach od prveho tyzdna ich verejneho fungovania. pre niekoho pravdepodobne budem patrit do *spolku*, pretoze sa exponujem vo fungovani na uzivatelskej urovnni + nejake veci naviac. to co si mysli niekto mimo mna je mi jedno, pretoze s tym nic nenarobim a pre mna za mna, nech som *spolok* ak sa to niekomu tak paci.
no a teraz konkretne. berme teda za predvadzaci model mircu, ktoru vypichla hella (mirca preboha neber to od helly osobne, si len MODEL) ma 14 bodov + prekrasne foto.http://www.toprecepty.cz/recept/5218-bublaninka/ ja som si zobrala niektoru z bublanin, ktora bola pridana priblizne v tom istom termine. http://www.toprecepty.cz/recept/5116-bublanina----..., osobne som ju piekla a bola skvela a preto som ju aj hodnotila plusom. ma bodov 9. ursulajda nie je *spolok* tak ako je mozne, ze je tak bodovo vysoko? nieje to 14...ale nedostala mirca bodov viac preto, ze jednoduche vie lepsie predat svoj tovar? skoda ze , pri profiloch nie je aj datum registracie...mirca sem az tak dlho nechodi...ako je mozne, ze sa tak prebojovala do toho, podla jiricky, nepriestrielneho spolku?. takze dnes pridala lala11 recept na salat http://www.toprecepty.cz/recept/5743-misa-plna-vit..., myslite, ze tento recept http://www.toprecepty.cz/recept/3985-nedelni-salat..., ma body, len preto, pretoze elizu urcite niekto povazuje za *spolok*.
pokial niekto hodnoti recepty podla fotiek je jeho vec a jeho rozhodnutie...nik nema pravo prikazovat druhemu, ako ma hodnotit...neuznavam taketo bodovanie, ale to je zas len moj problem a nebudem vstupovat do svedomia anicke, mariske, alebo durkovi, ze to tak robi.., pokial je v top10 vela cathleen, tak viem, ze si to tie recepty zasluzia, to iste sa tyka aj oastatnych. to ze mirca ma tolko bodov je aj tym, ze v case ked ju piekla prave nastal cas bublanin a boli jednoducho v kurze. ked ja pred zimou vlozim recept na domace udene klobasy s fotkami, na kt. si dam sakra zalezat tak mam dve ruky a som ochotna ich polozit na klat, ale budem v top10, ked ich sem vlozim teraz, tak budem rada, ze si ich niekto vsimne a aj to len preto, ze na tych fotkach to vyzera krasne.
pani z topreceptov.....strasne by som chcela aby ste urobili vseobecne statistiky uzivatelov. som presvedcena o tom, ze sa zrazu zisti ze *spolok* tvoria ludia, ktori prispeli do databazy najviac.... vlozenymi kvalitnymi, receptami a o ich fiktivnej nepriestrelnosti tvrdia ti, co prispeli k vasim strankam minimom. a vy pani...miesto aby ste tychto aktivnych ludi, co tvoria *vase* stranky nejakym sposobom ocenili...karate ich za nieco, comu nerozumiem....ze vela fotia?, ze vela varia?, ze vela komunikuju? co by sa stalo, keby zrazu prestala na pokec chodit mirca, eliza, boubelinda, janka pipre jana r...a dalsi ..cely ten *fiktivny spolok* ostalo by tam ticho a prisiel by podla vas dalsi *spolok*...tak co vlastne chceme...aktivny zivy web, alebo uniformovanu stranku. uzivatelia sa sem registruju a je nas vela...necakajme, ze takyto zivy organizmus neprinasa problemy..takze co zacneme robit s problemmovymi...zacneme ich vyhadzovat ako robili v receptoch.cz...vyhrazat sa im a nadavat im do debilov, ako tam? koho ma pochvalit jana remkova na pokeci, alebo pod receptami....toho co tam prispieva, koho pozna, s kym sa rozprava?....alebo jiricku o ktorej nikto nic nevie...len o sebe tvrdi, ze ju niekto vyhodil...jiricka nic proti tebe nemam....neuraz sa prosim ta, ale si tiez len MODEL, tak ako bola na zaciatku mirca. preco ma jenda1 svoje zapecene topinky v topstar, a jirickin zapeceny chlieb s hermelinom, nikto z vas nevsimol a neohodnotil...pretoze je jenda1 *spolok*???????...viac ma uz nenapada co bysom mohla vyplut.....ale tie reci o spolku a protekcnom ohodnocovani ma strasne nicia.
7. 7. 2009 09:41
http://www.toprecepty.cz/zobraz_profil.php?uzivate...
7. 7. 2009 09:35
7. 7. 2009 09:17
7. 7. 2009 09:04
Takže nejdřív něco k tomu, o čem ten recept je a až na závěr bych se třeba vyjádřila k fotce. Protože jsme na receptech a ne na škole o focení
7. 7. 2009 08:43
7. 7. 2009 08:23
Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další