Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak se dusí zelenina

Cami, super:yes:;-)

Děkuju vám, pomohli jste mi ;-) Tak jsem udělala to lečo dnes k obědu a prý bylo výborné :-)

Cami, ak zeleninu trochu posolíš a na slabej teplote pod pokrievkou dusíš, pustí toľko šťavy, že až. Sem-tam premiešaj. V prípade potreby trochu vody, obyčajne ani nie je zapotreby...

Cami, na tu cibulku dám papriku na kousky, hned i nakrájené rajčata, ty si můžes spařit horkou vodou a oloupat, ale není to zas tak nutné, já osobně podlévám troškou vody, ale moc si to nesmíš utopit. Záleží kolik toho máš a kolik šťávy pustí rajčata. Když je víc rajčat, tak to nemusí být ani potřeba. Prostě podle potřeby, dusí se v malém množství vody. Tak samo si uděláš i třeba jen samostatně papriky, když potřebuješ jen ty. ;-)

ja trosku podlejem aj pod lecovu papriku....ale naozaj len tak trosicku

ahoj tak neviem čo presne chceš variť ale ak lečo tak ja tam vodu nedávam - rajčiny mi vždy pustia dosť šťavy
www.toprecepty.cz/recept/5400-leco/

a teraz som dusila papriku do slaného koláča - dala som si zohriať olej na to šup parpika trochu orestovať a potom trošičku (tak 1-2PL) vody a na chvílku som to zavrela pokrievkou a dusila:-)

Ahoj, je to asi trapný, ale nejsem si jistá, jak se dusí zelenina... třeba paprika do leča. Spěnim cibulku, pak přidám nakrájenou papriku a pak to mám podlejt vodou a nechat ji změknout? To je dušení to s tou vodou? A kolik tý vody tam asi má přijít? díky :-/

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek