10 jídel, která zvládnete levou zadní: Menu od polévky až po dezert nejen pro začátečníky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 1 hodinou
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
12. 11. 2009 13:55
8. 7. 2009 06:53
7. 7. 2009 15:33
7. 7. 2009 15:21
7. 7. 2009 15:09
...aspoň sa národy zblížia...
...po pochopení slov. spojenia...
7. 7. 2009 15:06
7. 7. 2009 15:02
7. 7. 2009 15:01
no allis tak myslim, ze sa ta parkrat na nieco opytam...manzel je za jedlom z woku ako divy...zatial som robila iba dve jedla...v mnochych jedlach sa pouziva omacka zo zltej alebo ciernej fazule. ja nemam problem si ju zohnav tu v mnichove...lenze neviem ako je to v cechach. pri tych prvych dvoch receptoch som sa snazila hned s vlozenim receptu vlozit aj odkazy na internetovy obchod, kde si mozu popripade suroviny objednat...ale ta omacka...to je mrtva voda...
7. 7. 2009 14:59
7. 7. 2009 14:57
Tejaji způsob mě láká, asi to někdy vyzkouším, až nebudu vědět co roupama
7. 7. 2009 14:56
7. 7. 2009 14:51
7. 7. 2009 14:48
Dávala som všetky bylinky aj čaj v pomere 1:1:1. Skúšala som menší kúsok, tak som dávala po 3 čajové lyžičky, také kopcovitejšie.
7. 7. 2009 14:46
10-15 minút a prevonia to, tymián aj bazalka sú dosť aromatické.
7. 7. 2009 14:45
Allis, skúšala si to naozaj bol dlho pach? Podľa Teba robiť to alebo nerobiť v paneláku?
Ďakujem za odpoveď!
1 2 3 Další