Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
laskonky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 1 hodinou
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 1 hodinou
7. 7. 2009 22:31
7. 7. 2009 14:22
7. 7. 2009 14:04
http://www.popron.sk/
7. 7. 2009 14:00
ale ešte to tu nemám nechala som si to poslať k svokre do Prahy tak to budem mať až za 3 týždne
a ďakujem za recept
ak nikto dovtedy nepridá tak ich urobím a dám fotečky
7. 7. 2009 13:57
Laskonky :
6 bielkov, 330 g krupicového cukru, 100 g práškového cukru, 170 g mletých orechov ( alebo kokosu )
Bielky s krupicovým cukrom vyšľaháme nad parou do tuhej peny. Necháme mierne prechladnúť. Orechy premiešame s práškovým cukrom a zľahka vmiešame do tuhého snehu.
Podľa šablón dáme cesto na plech, forma sa odstráni.
Rúru zohrejeme na 130 °C, vložíme laskonky a zapekáme 15 min, kým nabehnú. Potom stiahneme teplotu na 80°C a pri pootvorených dvierkach necháme dosušiť 30 min. Ak treba, necháme ešte dosušiť. Laskonky zľahka nožom odlúpneme a necháme vychladnúť.
Zlepíme krémom.
Teplotu si musíš odskúšať sama, každá rúra pečie inak.
7. 7. 2009 13:30
7. 7. 2009 13:26
7. 7. 2009 13:21