Ochutnejte mladé víno… Ten správný čas pro svatomartinské nastává 11. 11. v 11 hodin 11 minut
nové recepty z časopisov
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 1 hodinou
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 1 hodinou
9. 7. 2009 10:36
8. 7. 2009 12:54
8. 7. 2009 12:52
8. 7. 2009 12:02
Nevíte náhodou, kde se dá sehnat trubička na koňakové špičky? Vím, že ji zasílá firma Fiala na dobírku, ale objednávka musí být nad 800,- Kč. Nevíte ještě o jiné možnosti?
8. 7. 2009 10:07
8. 7. 2009 10:03
Proto absolutně nesnáším připomínky typu: "tohle tady do toho receptu absolutně nepatří, znám to, dává ae tam to a to tak je to jedině správné" - mluvím obecně, ale víš, co chci říct
Já tvrdím, že opečený kus masa vymyslel praotec Janeček, když ulovil prvního mamuta a kýta mu spadla do hořící trávy, kterou zapálil blesk.A od té doby maso opékáme.
8. 7. 2009 09:51
8. 7. 2009 09:44