Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

zavařeniny

;-):-Dklukodvody- tak ti nevím, ale okurky zavařuji tak asi 10 min. na 80 st- a už to dělám recept po znojemsku asi 20 let a jsou křupavé a dobré, tak ti nevím, každá z nás má asi jiný recept, ale důležitá věc je vyzkoušení toho-onoho receptu a hlavně nálevu, já mám svůj už těch 20 let a to mám 3 nálevy každý jiný, a zatím nikdo z těch,co jsem rozdala si nestěžoval, ale je pravda, že každému asi chutná něco jiného, musí se vyzkoušet;-)

;-(No tak to nevím,protože budeš muset dost hlídat čas a teplotu.
Konkrétně okurky 80 stupňů a maximálně osm minut,jinak nemáš křupavé okurky ale bačkory.Zrovna tak meruňky se dělají méně než broskve.Věř mně,jsem ze Znojemska.Ahojky

mariaj - zcela určitě můžeš, protože mají prakticky stejnou dobu i teplotu, taky to dělám najednou, když toho mám málo a vejdou se ;-)

môžem naraz v el. rúre sterilizovať meruňky, broskve a uhorky:-? mám z každého tak 2-3 poháre .... samostatne mi to príde ako zbytočne veľa minutej energie:-(

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek