Jahodová panna cotta: Kromě tučné smetany stačí jen pár ingrediecí, nejdůležitější je ale dostatečně dlouhé chlazení
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 30 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 6 hodinami
14. 1. 2010 07:54
19. 12. 2009 19:45
23. 7. 2009 14:23
23. 7. 2009 13:56
23. 7. 2009 13:40
23. 7. 2009 13:29
23. 7. 2009 13:26
23. 7. 2009 13:19
23. 7. 2009 13:19
23. 7. 2009 13:19
A už mažu pracovat, pokud bys ještě něco chtěla, písni mi vzkaz. Ale myslím, že holky ti pomůžou a za pár dní se budeš chlubit krásnýma fotečkama
23. 7. 2009 13:14
23. 7. 2009 13:11
Není pro pečení nezbytný, ale chleby s ním chutnají úplně jinak. Můj kvásek má v těchto dnech 3.narozeniny (mám ho tři roky)
23. 7. 2009 13:10
23. 7. 2009 13:09
23. 7. 2009 13:07
1 2 3 Další