Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 4 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 15 hodinami
23. 7. 2009 13:06
23. 7. 2009 13:06
23. 7. 2009 13:05
23. 7. 2009 13:04
23. 7. 2009 13:02
Je dobré použít část mouky (asi 1/5) žitné chlebové a taky živý žitný kvásek. Pak se chlebík drobí malinko. Ale kvásek asi nemáš, co?
23. 7. 2009 12:59
23. 7. 2009 12:59
23. 7. 2009 12:58
23. 7. 2009 12:55
23. 7. 2009 12:54
23. 7. 2009 12:50
23. 7. 2009 12:47
23. 7. 2009 12:42
Ahoj Marti, je fakt, že tuhletu pekárnu mám, ale už ji skoro vůbec nepoužívám. Na propečenost kůrky jsem zmáčkla Farbe (barva) a tam se ukázaly takové šipky (aspoň pokud si to dobře pamatuji. To, že se ti chleba drolí není myslím tvoje chyba. Záleží to spíše na mouce. To už jsem prodiskutovala s cathleen. Ale zase na rozdíl od Vaška si myslím, že je lepší péct chleba podle receptů, které mají děvčata vyzkoušené než z hotových směsí. Ale mně se pořád něco motá, že český návod mám. Víš co? Já jdu hledat. Tu pekárnu mám už asi 8 let - jestli ne víc. Ale pokud návod mám a najdu ho, pak ti ho ofotím nebo naskenuju a pošlu. Tak já jdu a ozvu se za chvilku.
23. 7. 2009 12:33
23. 7. 2009 12:33
Předchozí 1 2 3 Další