Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak s domaci pekarnou?Pomoc

Marti, Iriska se šla juknout na svou pečku a hned ti písne...:yes:

Ahoj Vasku,jsem rada za jakoukoliv radu a pomoc.Jen u teto pekarny co jsem dostala neni nikde cesky navod.Pokusila jsem se ty napisy na tech knoflicich co tam mam prelozit do cestiny,ale bohuzel nic jsem nenasla.Pekarna ma nemecky navod a na knoflicich treba nevim co znamena TIJD,GEWICHT,KLEUR.Pokud se ti to podari prelozit budu rada,zatim diky Martina

Martino a děvčata. Nechci se vám do debaty montovat, ale věřím, a jsem si téměř jistý, že všechny pekárny jsou v globálu na stejné brdo. Akorát mají více nebo méně programů. Což není tak podstatné. A u chleba nebo pouze těsta zvláště NE ! ALE ! Je nutné vědět zda peče ze směsí (to znamená už namícháno všechno v sáčku) a pak se dává pouze voda ALE MUSÍ SE PŘESNĚ. Na sášku je návod, ale většinou je to ten hned druhý (2). Tmavost kůrky je dána automaticky střední a když chceme tmavší, tak po upečečení navolíme PEČENÍ, máčkneme start. Ale JE NUTNÉ HLÍDAT DOBU. JE TO ASI JEŠTĚ 15 - 25 min. Pak vypneme. Když pečeme ze surovin, je nutné opět dodržet dávky a dát program většinou na prvém místě (KLASIK) . TAM SE PAK VOLÍ VŠE. Ale po dopečení opět můžeme dát znovu pečení stejně jako u směsi. Doporučuji zezečátku péci ze směsi. Je možné se se mnou spojit přez SKYPE pak by to bylo snaší vysvětlování. Zatím Ahoj Václav.

JO tak na to se tesim:-))a uz tad je mi jasne ze to bude muj konec:-/Robi uz mi psal domu ze na zitra chce do prace cibulovy.:-))Tak myslim ze budu ted u ni jen sedet a ne jen testo,ale kynout budeme i my dva a deti:-D:-D:-D

:-))Ty jsi ťulík....každá jsme kdysi nějak začínala:-8

A kdybys viděla, co se občas "zadaří" i zkušeným kuchařkám......:-D:-D:-D
Měla bych tě ale varovat - pekárna je vášeň, závislost...jak tě to začne bavit, jsi ztracená:yes::-))

To je dobre ze jsi sehnala nekoho kdo te pekarne rozumi:-)Jen doufam ze to pochopim a naucim se to jako vy tady.:-8Trosku se stydim za sve amaterstvi,ale rada se to naucim.Vcera jsem hned jeden zkusila upect,jen na zakladnim programu.Chleba byl skvely jen nevim proc mi jde tak spatne vyklopit:-//asi jsem nekde udelala chybu.Moc ti dekuji;-)

Marti, tak prosím vydrž, Iriska dodělává oběd. Prý asi za hodku by tu mohla být...:yes:

jasne dekuju budu moooooooc rada,tak bych to chtela umet jako vy tady.papa Martina:-)

Tak jsem myslela, že ti neporadím, ale joooo:-!:-! Pekárnu neznám, ale tu samou má Iriska, která chodí i sem.
Ještě potřebuješ poradit? Mám jí dát vědět, ať sem nakoukne?;-)

Ahoj holky,vcera jsem od sveho pritele dostala pekarnu AFK-2.Nejdrive jsem byla hodne nadsena,sedla na internet az jsem tady nasla vase recepty i rady a zkusenosti.Moc vam diky za ne;-)Ale presto potrebuji poradit.Vubec nevim jak mam na te pekarne nastavit propecenost kurky,nebo odklad na pozdejsi peceni?:-(:-(Najde se tady nekdo,kdo mi poradi?;-(Hned vecer jsem vyskousela recept na bily chleb,asi se mi povedl,nemuzu to posoudit vubec nevim jak to ma ve skutecnosti vypadat:-?Taky mi to trvalo nez jsem ho dostala z te formy,ale po nekolika pokusech sel ven.Jen pri krajeni se docela drolil,udelala jsem nekde chybu:-?Aspon po precteni vasich skvelych hlasek jsem neposlala metlicku i s chlebem pryc,ani jsem ho nezavrela do mrazaku.Jste vsechny super ja se fakt skvele zasmala,diky vam za to:-D:-D:yes:Ahoj Martina

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek