Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Rozšířené vyhledávání
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 1 hodinou
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 1 hodinou
9. 8. 2009 11:26
9. 8. 2009 08:29
8. 8. 2009 21:54
8. 8. 2009 19:15
a preto si myslim, ze by slovenske uzivatelky....na cele so mnou ...mali pisat suroviny do receptu po cesky, nielen nadpis....ak niekto bude chciet varit podla surovin, tak nase bravcove veru nikto nenajde....musim sa aj ja polepsit...klenze ja ked pisem cesky, tak moj muz sa vala od smiechu...jednak i, y sa pise u nas inak ako u vas a tak pisem s prisernymi hrubicami a jednak ....vraj pisem tak strasne spisovnou cestinou s takymi nezvycajnymi slovnymi tvarmi, ze to posobi ako keby to pisal palacky....ze tie slova su sice spravne, ale ze su take....archaicke...no neviem to vysvetlit, lebo ani on mi to nevie poriadne podat...len sa smeje ako kon
8. 8. 2009 16:30
8. 8. 2009 12:02
8. 8. 2009 11:40
8. 8. 2009 11:38
rozsirene_vyhledavani_1…
rozsirene_vyhledavani_2…
8. 8. 2009 11:38
8. 8. 2009 11:33
8. 8. 2009 11:08
rozsirene_vyhledavani_1.jpg
rozsirene_vyhledavani_2.jpg