Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

chleb s maslem a hrocici

pro Jana Remková : že Vás to rejpání ještě baví.

Miluju chleba s máslem, hořčicí a nakrájeným hermelínem a na to červenou cibuli;-):-p:-p

Bibi, já taky souhlas a už jste někdy někdo jedl, jak to má rád můj přítel, chleba se sádlem a na to vajíčka na kolečka? Já jsem na něj poprvé kdysi čuměla, jak puk, ale vyzkoušejte! Je to kalorická bomba, ale nemá to chybu;-) Samouk, neboj, recept nevložím:-D:-))

Tak to já ne na chleba, ale na housku. To je ještě lepší. A jak píše samouk, když se máslo ještě pod teplými vajíčky rozpouští...

pro Bibinka: 100% souhlas,nejlepší je to ještě vlažňoučké,když se začíná rozpouštět máslo.

Vašku,zkus si někdy uvařit vajíčko natvrdo, nakrájej ho na plátky, dej na chleba s máslem a potři kremžskou hořčicí, no to ti je taková dobrota:-pfakt to vyzkoušej a pak mi napiš, jak ti chutnalo jo:-?

Vstávám asi 5,45 - 6,15 každé ráno a manželka tak mezi 7,45 - 8,15 a jde snídat a pak do krámu. Já jdu hned k počítači a když žena vztane a jde snídat, řídím se písničkou " Když muž se ženou snídá " a jdu taky. Ona většinou chéb s máslem a něky + med , nebo marmeládu. Já chláb se sádlem, nebo sýrem a nebo chleba s máslem posolený. A PROČ TO PÍŠU. Rád bych poděkoval VŠEM , co se již řadu dní drží téma " Chléb s máslem a hořčicí " a tak když každé ráno si pročítám nové (i starší) příspěvky, stupňovala se moje chuť na chléb s máslem a hořčicí do takové neoddolatelné chuti, že jsem si to dnes UDĚLAL a moc a moc si pochutnal. JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI a prosím ještě více takovýchto debat a ještě větší grády do TOHO. Člověku to náramně nabudí CHUŤ,. Václav.

pro Amira i ostatní:pokud jsem se Vás dotkl,tak se omlouvám,což do teď neudělal ten,kdo se vydával za moji matku.
Co se týká vydávání kuchařek je u nás v současné době možné asi vše.Vycházejí nové, doslova opsané z těch, které byly vydány již přede 30 lety.Tak co se divíte. Já se do Vás nechci navážet,ale vadí mi to bodování a rozplývání se nad standardními recepty.Jinak je tu spousta zajímavých receptů, ale také dost zprzněných originálů.
S urážením jsem já nezačal,ale dámy Svetlan,Remková,já jsem pouze použil po přečtení různých komentářů přirovnání.
Zatím nashle.

Pro samouk proč se tady do nás navážíš (pořád stejná jména apod.)tady máš spoustu nových receptů a můžeš si psát s lidmi z různých koutů republiky,vždyť je to pěkné dovíš se s
poustu zajímavostí,víš vůbec o čem všem jsou Top recepty?

Kašlite na to, nemá to zmysel ani úroveň...škoda energie...;-)

Ach joooo, pořád smetí, pořád smetí:-S

holky vydržte ještě týden pak už to určitě bude lepší(pevně doufám)

samouk: ad 1) uchyluješ se ke stejným praktikám, které kritizuješ - urážky a to já, protože to bylo myšleno "všeobecně Milé dámy" bych si teda vyprosila
ad 2) nevím, do které skupiny podle Tebe patřím, když u svých receptů nemám uveden zdroj, protože je mám zapsané ve svém ručně psaném receptovém sešitu, založeném na základní škole ještě v době, kdy nebyly počítače natož internet a píšu si tam recepty jídel, která mi chutnají u mé tety, sousedky, kolegyň z práce.Psát k nim jako zdroj "můj sešit" mi přijde celkem bezpředmětné. To by potom nemohla vyjít žádná kuchařka, protože ve většině jsou recepty na rizoto, řízek, bramborovou kaši, hovězí polévku, buchty, bublaninu, piškot atd. atd. a uvést zdroj opravdu nejde. To jsou všechno plagiáty?

pro xjurny : souhlasím, ale z 90% se to neděje a chlubí se to cizím peřím

Dobrý den,
co se týče autorství receptů, tak u nás je autor ten, kdo recept vložil a zdroj receptu (kniha, časopis, ...) můžete uvést třeba do poznámky. Fotografie receptů musí být vlastní - nelze je skenovat z kuchařek a nebo kopírovat z jiných webů.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek