Náš život s celiakií: Jak jsme hledali nejlepší chleba pro Áňu: Nejradši má ten, který připomíná klasickou šumavu
Slovensko sem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Anna Kocikova, před 21 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 5 minutami
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 18 minutami
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 34 minutami
18. 9. 2009 08:17
18. 9. 2009 08:15
18. 9. 2009 04:51
17. 9. 2009 14:43
17. 9. 2009 13:58
uvarim si zemiaky v supke a necham do druheho dna v supke. ocistim, ja ich pretlacam klasicky cez mriezku ako na majonezovy, ale moja mamka krajala kolieska. surovu cibulu nakrajam nadrobno....moja mamka na tenke mesiaciky. urobim si sladkokysly nalev z cukru, vody a octa. ten nalev necham prevriet a takym horucim zalejem tu cibulu. lak z uhoriek a samotne uhorky tam nedavame. moja mamka davala natvrdo uvarene vajicka, ja som miesto vajicok zacala davat plnotucnu horcicu.. cibulu nedavam ani vychladnut a taku este horucu je pridam k zemiakom, a prilejem cast horuceho nalevu...horcica sa mi pekne rozpusti . pofrkam olejom vymiesam, podla potreby dolejem znovu nalev. posypem mletym ciernym korenim. raz som chcela miesto octu pouzit citron ....no zjedli sme to, ale nemalo to tu specificku chut potom. ked sa velmi velmi chcem rozsoupnut, tak si kupim nejaku zeleniu v sladkokyslom naleve a pridam....lenze obycajne staci len naozaj ten najobycajnejsi.
17. 9. 2009 13:06
Někdo přidává třeba ještě papriku, nebo v podstatě jakoukoliv zeleninu. Zkoušej a určitě vyladíš chutě tak, aby to chutnalo Tobě i celé rodině.
17. 9. 2009 11:14