Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 42 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den💓dnes polévka z tresky a těstoviny s houbami a…“ Simona Skolakova, před 42 minutami
„magdalenka: i já mám "cosi",rýma-ucpaný nos“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Zdravím, u nás máme dnes hŕstkovú polievku - vývar z kolena…“ magdalenka, před 2 hodinami
24. 9. 2009 21:52
24. 9. 2009 21:11
24. 9. 2009 18:56
24. 9. 2009 18:24
Nikdy jsem tu puncovinu nedelala, musi tam byt ten kokos nebo to muzu vynechat? A taky je tady utrpeni sehnat povidla, muzu to treba nahradit necim jinym? Marmeladou? Nevim... A ty orisky mlety ze?
24. 9. 2009 17:50
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=&p... ona si robi marcipan z marshmellow a jej torty su uzasne...skus jej napisat priamo na email..nie do odkazov....
a co sa tyka mna....ja by som to nedavala na lezato...pokial by si ho urobila dostatocne rozloziteho na celu plochu okruhlejpodopierky, tak si myslim, zeby mohol vydrzat...minimalne do prvej serie fotiek
no a nezabudni nam tu tortu potom odfotit....ale urcite..som zvedava ako to vymyslis....prosim
24. 9. 2009 17:08
o tom jedlem papire jsem taky premyslela, ale nevim kde se to tady v USA da nechat udelat :(
vybusna: jojo, to je ten demon. Chtela jsem ho potahnout modrym marcipanem. CO se tyce peceni moc zkusenosti nemam, ale mam dost zkusenosti s modelovanim tak jsem myslela, ze to zas az tak tezke nebude. Ten napad s kruhovym dortem se mi libi.
24. 9. 2009 15:29
http://phildebwow.files.wordpress.com/2008/04/void...
mohol by sa tou jednou rukou opierat o vlastnu tortu a tym padom by mohol mat stabilitu a druhu len tak lahulinko zdvihnutu....no dievca moje zlate...mas nad cim premyslat
24. 9. 2009 15:28
24. 9. 2009 15:27
24. 9. 2009 15:23
24. 9. 2009 14:34
Předchozí 1 2