Jak připravit výbornou sýrovou omáčku k masu i k těstovinám? Využít můžeme zbytky aromatických sýrů
musky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 7 hodinami
1. 10. 2009 07:20
jsou to ovocné mušky neboli vinné,my jim říkáme ovocenky,vyzkoušela jsem kde co,ale bohužel v tomto období ovoce je jich nejvíce.Rady jak na ně, moc není nejlépe je nikde nenechávat žádné ovoce, šťávy nikde v kuchyni,vše pečlivě uložit do chladničky.Časem samy zmizí,ale nesmí míti nikde zdroj ovoce. Simona
28. 9. 2009 17:42
28. 9. 2009 14:16