Jak připravit výbornou sýrovou omáčku k masu i k těstovinám? Využít můžeme zbytky aromatických sýrů
poraďte mi
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 7 hodinami
30. 9. 2009 08:24
29. 9. 2009 14:27
29. 9. 2009 14:16
29. 9. 2009 09:11
http://www.google.cz/webhp?hl=cs&source=hp&lr=&btn...
29. 9. 2009 08:47
prosím o radu,kde bych sehnala kameninovou nádobu na výrobu zelí.
Doma jsme to kdysi měli a dělali jsme si zelí,já bych se k tomu ráda vrátila,ale bohužel nevím kde bych takový zelňák sehnalaDíky za radu Simona