Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza

moc dekuji Vaclavovi a Gabine!!!!je velmi pekne, kdyz clovek neni na vse sam...rozhodne pristi vikend zkusim recept od Gabi a jine a rozhodnu se podle zajmu!!jeste jednou dekuji adam vedet!!Helena

Helenko. Pizz je tolik a každý chválí nějakou jinou. Vše záleží: Co komu chutná ? Kolik chce věnovat času na výrobu ? Kolik chce vložit prostředků(náklady) do výroby ? Jaké je jeho vybavení (trouba a pod.)? .. Zkrátka na tuto otázku se těžko odpovídá. Podle toho, jak jsem tomu rozumněl já, budeš se řídit tím, aby netrvala dlouho příprava , náklady byly co nejmenší a zisk co největší a zároveň aby byla dobrá a prodejné a samozřejmě čerstvá. Sama musíš rozhodnout. ! Recepty najdeš - SPOUSTU . Doma je to jiné ! Každý má svůj názor, ale v tvém případě se řiď nárokama zákazníků. Já bych zprvu udělal průzkum vlasně JEDLOSTI určitého druhu a na nejlepší jeden nebo 2-3 se soustředil. Jde o těsto! Náplně se dají různě měnit a také pak jinak nazvat a určit i cenu. Ahoj Václav.

Heleno, já používám tento recept http://www.toprecepty.cz/recept/5121-pizza-z-domac.... Těsto je tenké, z tohoto množství mám 2 plechy. Peču v troubě na 275° 10-15 minut.

prosim o radu na pizzu...chtela bych zacit prodavat pizzu ve svem baru..miluji tenkou pizzu, kt. si davam v Cesku, ale tady u nas jsem na ni nenarazila..chtela bych \"porazit\" zvyk a zkusit Americanum nabidnout neco jineho..moc dekuji za nejake navrhy!!Helena

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek