Senzační velikonoční nádivka podle slavné české kuchařky Marie Janků-Sandtnerové
římský hrnec
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Anna Kocikova, před 21 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 11 minutami
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
4. 10. 2009 07:11
Ten rímsky hrniec je na pečenie, nie na parádu, aj dobre prepálené panvice urobia patinu, ktorú netreba odstraňovať. Myslím tie staré, klasické.
3. 10. 2009 21:32
3. 10. 2009 21:28
Řešením asi ude pořídit si jiný, kvalitnější...
3. 10. 2009 20:29
3. 10. 2009 19:49
3. 10. 2009 08:33
Nemáte někdo nějaký trik?