Jak připravit výbornou sýrovou omáčku k masu i k těstovinám? Využít můžeme zbytky aromatických sýrů
Zálivka na okurkový salát
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 7 hodinami
17. 10. 2009 10:49
POSTUP A MNOŽSTVÍ. : cca 0,4 litry stud. vody ., cca 1/2 káv.lžičky soli., 3 káv.lžičky cukru (dost plné)., 3 robné polévkové lžíce octa.(nejdříve 2 a když bude málo tak přidat). Vše rozmíchat a ochutnat. Podle chuti dosolit, docukrovat, dooctovat. Zalít salát, promíchat a znova ochutnat. Václav
pa170001.jpg
pa170002.jpg
pa170003.jpg
15. 10. 2009 12:07
ocet_1.jpg
ocet_2.jpg
15. 10. 2009 11:25
15. 10. 2009 11:17
15. 10. 2009 07:14
14. 10. 2009 12:25
http://ekucharka.net/okurkovy-salat-klasika/
14. 10. 2009 12:06