Jak na dokonalý rakouský makovec bez mouky: O vláčnost se postarají vajíčka, o nadýchanost sníh
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 1 hodinou
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
18. 10. 2009 17:01
Ale moc se mi líbí ty všelijaké ozdobné dýně atd., třeba na zahradě, u vrátek, na vozíčku a podobně. Letos sem si je nevypěstovala, nějak jsem zapomněla a teď mě to mrzí. Moje sestra je dala do pletených mističek a různobarevné na hroby a vypadá to moc hezky, je to tam na více hrobech, asi je to hodně IN.
18. 10. 2009 07:05
dyne_1.jpg
dyne_2.jpg
dyne_3.jpg
17. 10. 2009 17:22
17. 10. 2009 17:12
17. 10. 2009 17:09
17. 10. 2009 17:03
Ještě z toho zkusím nějaký koláč, polévku ..... nechceš poslat do Ptákova kousek - mám to od tebe kousek bydlím v Rokycanech
17. 10. 2009 16:57
17. 10. 2009 12:28
Děkuji
Předchozí 1 2