První mikrovlnku byste domů asi nechtěli: Na výšku měla skoro dva metry!
JEHNĚČÍ NA ZELENINĚ
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 25 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 19 minutami
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 5 hodinami
15. 11. 2009 11:25
15. 11. 2009 09:57
Ja sem nejlepsi jehneci jedl v tunisku,kam jezdim kazdy rok na tri tydenni vandr s batohem a s kamosem:)
V male chatce simulujici motorest po ceste k alzirske hranici v pousti.
Majitel nas usadil uvnitr boudy,ufikl nam kazdymu asi 60dekovy kus pecene z jehnete ktere viselo stahnute u vchodu,hodil to do misky s nejakym (dodnes nevim jakym)korenim a placnul to na gril.
Nez jsme dopili kafe a probrali s majitelem,vrchnim a kucharem v jedne osobe situaci na celem svete,bylo maso ugrilovane.
Muzu rict ze jsem asi nikdy nejedl neco tak dobreho,s hromadou zeleniny a s jejich plackovym chlebem to byla primo mana nebeska.a stalo nas to vsecko 13dinaru,coz jue neco kolem 200kc.
Je to uz 6 let,ale kazdy zari,kdyz do tuniska jezdime se tam stavujem,a muzu rict ze uz sme s Allimem pratele,vita nas jako se vitaji jen nejlepsi pratele,a vzdycky na jare nam od nej prijde pohled s pranim a ujistenim ze letos nas zase ocekava..a ja se kazdy rok tesim,na Allima i na jeho jehne...mnam..
18. 10. 2009 12:56
Takže se, Václave, těším na tvůj recept a doufám, že bude podrobný, třeba mě přesvědčí...
18. 10. 2009 12:43
1[2]_582576193.gif