Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalý hrnec

kurňa kurňa...:-S taky o něm přemýšlím:-p když to čtu a pak mlaskám nad línými recepty:-p

spagetka:
Já mám ten samý, ale s kameninovou nádobou - výhodou této nádoby je, že jí můžu dát přímo nad "plamen" či jí dát do trouby bez obavy, že praskne ;-) Tudíž jakýkoliv základ na omáčku dělám rovnou v PH a ne zvlášť:-)

dapru a já vývary miluju :-*:-*:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Pomalý hrnec mám, jsem spokojená, i když se přiznávám, že ho využívám zatím převážně na vývary - bezkonkurenční :yes:
Přes noc pomalím, ráno na mě čeká v kuchyni hotová polévka, nikde žádná pára, kdybych kdybych táhla vývar nejméně 3 hodinky, aby byl silný.
A také guláš - i když si také základ předdělám, přijde mi to tak lepší, ale pak je už vše bez práce. Dále roštěná, ptáčky, hovězí na víně, prostě omáčky, které se jinak vaří dlouho a musí se tím pádem u toho dlouho stát. Těším se na léto, že budu více pomalit, když budeme trávit raději dopoledne na zahradě než u plotny.

Rebíí už je objednanej a na cestě, prostě se těšíííím :-D:-D:-D:yes:

špagi,mám némlich:-D ten samý:-!:-!:yes::yes:
já do loňska vůbec neměla tušení o nějakém PH,upozornila mě ne něj Yanull,za čež jsem jí nesmírně vděčná:-K:-K:yes:
přesně,jak to píše Magduška..je naprosto ženiální:-D:-D:yes::yes::yes:
úžasný:-!jedinečný:-! on pomalí a já mám spoustu volného času,který využiju smysluplněji než mícháním guláše..
o finální chuti pokrmů z PH nemluvě:yes::yes:
zvláště s nastávajícím hezkým,potažmo teplým počasím je PH naprosto k nezaplacení:yes::yes:
na co si dát pozor konkrétně u tohoto typu:-? já myslím,že snad jedině na cenu..zkus prolustrovat:-D i jiné dodavatele;-)
ale jednoznačně:neváhej a pomal:-!:-!:yes::yes::-K

Simi, já ted taky :-O:-O:-O - já měla asi kliknout na název a ne na ty komentáře :-8:-8
Kdo máte PH - je tenhle dobrý? Případně, na co si dát bacha?
http://www.bionaire.cz/shop/index.php?a=detail&s=S...

Špagi já tam dole okénko mám;-):-K,tak to zkus teď, fórum vytáhnu a uvidíme;-)

Dnes jsem poprvé vařila v PH, sice jen hovězí polévku, byla výborná, úplně jiná chuť, nemusela tam přidávat žádný bujón.Už se mi ulevilo, jsem si teď jistá že jsem neudělala s koupí blbost.:-)

PH mám již 4 roky.Koupila jsem ho ,když manžel musel držet přísnou dietu.Výhoda vaření bez tuku.Dnes již v něm vařím jinak.Dnes si nejdříve vedle podsmažím cibuli a pokud je třeba i sl.papriku.Zrovna tak i zeleninu třeba pod svíčkovou.Mám Rival 3,5 l je akorát.Hlavně v létě si PH nemohu vynachválit.Jsem venku a oběd se vaří sám.Třeba plněné papriky nokdo neuvaří tak jako PH.:-K

Irrenko,já mám od vánoc CROCK-POT keramický.Má to 1 stupeň ten tady píšou nízká, a druhý je vysoká. Nízká se používá,když něco děláš na plotně 0.30min tak v PH to trvá 4hod-6hod.Tak to mám tady v návodu,ale asi to musíš vychytat sama.Dnes jsm dělala hovězí nadivoko a stačilo 5hod.Já jsem s ním spokojaná.A návod je k tomu,tak to si už poradíš.

Prosím poraďte mi někdo, který ten pomalý hrnec je nejlepší,program načasování zapnutí a vypnutí má který (značka), nebo to mají všechny?

Ja mam PH od Vanoc a prestoze jsem v nem varila zatim jen 3x nedam na nej dopustit. Je to vazne ohromna uspora casu. Zatimco si hrnec vesele vari, mam cas se venovat jinym vecem, nez stat u plotny. Takze davam plne za pravdu Magdalence a vam vsem, kteri jste s PH spokojeni.:-K

nelze než souhlasit :yes:

Magdalenka to napsala moc hezky, ve všem s ní souhlasím. Já už jsem tady taky několikrát napsala, jak jsem s PH nadšená. Spagetko, myslím, že bys byla moc spokojená.:-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek