Česnek v octu, v lihu nebo v mrazáku? Nachystejte si jej rovnou na vaření!
ADŽIKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 19 hodinami
15. 7. 2018 20:13
- tady na Topkách je uveden recept https://www.toprecepty.cz/recept/54680-adzika-zele...
- Na Labužník.cz https://www.labuznik.cz/recept/adzika/ a https://www.labuznik.cz/recept/adzika-gruzie/ a https://www.labuznik.cz/recept/adzika-pikantni-vyb...
- Na Recepty.cz https://www.recepty.cz/recept/adzika-9984
- Na netu jsem našla prodejce:
- Koření od Antonína https://www.koreni.cz/obchod/korenici-smesi/adzika...
- https://www.zbozi.cz/hledani/?q=ad%C5%BEika%20rece...
Snad si vybereš.
15. 7. 2018 13:12
26. 10. 2009 08:37
diky_375233679.jpg
25. 10. 2009 12:24
25. 10. 2009 12:20
Použití: adžika je aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí.
Takže jsou asi dvě Adžiky - jako pasta a sypká.
25. 10. 2009 12:19
e_148.jpg
25. 10. 2009 11:40
Recept. 2x Pl koření Zlaté kuře.
2x Pl jedkého oleje
2x Pl tmavého piva
1x Pl -...adžiky .. ???
4 str. rozmačkaného česneku.
Vše se promíchá a nechá 1 hod.odležet.Rozpálíme troubu na 170°C
Kuře potřeme a pečeme a nezapomwnem podlévat. Jde to i bez ???, ale když to má být !! díky Václav
tradicni-kure[1]_400547228.jpg