Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník
DP - Problém
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pěkný nedělní podvečer 😊, dnes jsem k obědu uvařila srnčí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 7 hodinami
30. 10. 2009 14:43
30. 10. 2009 14:18
30. 10. 2009 11:21
30. 10. 2009 10:46
30. 10. 2009 10:31
Výrobky z ní mají trochu sladší chuť, než z celozrnné mouky.
Grahamové mouce dal jméno americký kazatel Sylvester Graham, který protestoval proti prosívání mouky za účelem vzniku mouky bílé.
jinak viz: http://www.pekarny.unas.cz/celozrnne_pecivo.html
Jinak si myslím, jako cathleen, že opravdu byl problém v droždí!!!
Pokud si koupíš směs třeba z Labety (nebo jakoukoli jinou) - upřímně, já ji taky ráda využívám, kup si čerstvé droždí, mně to funguje!!!
Nebo kvásek od caathleen - jéé není to nepovolená reklama???
30. 10. 2009 10:27
1_1951904311.jpg
2_1205095089.jpg
30. 10. 2009 09:21
30. 10. 2009 09:04
pa300001.jpg
pa300002.jpg
pa300003.jpg
30. 10. 2009 08:23
30. 10. 2009 07:41