Nejlepší česneková pomazánka nejen na Silvestra: Čím ji dochutit, aby byla lahodná a pálivá tak akorát? Roli hrají bylinky
Tisk receptů
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 6 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 7 hodinami
18. 5. 2010 21:32
zeli_-_jidla.doc
jidla_z_brambor.doc
prilohove_brambory.doc
18. 5. 2010 19:06
doc1.docx
18. 5. 2010 19:01
onenote.docx
18. 5. 2010 13:13
Pokud se týká fotek, mám je u receptů ráda, i když jsou třeba hodně zmenšené - na první pohled vidím, jak má např.moučník vypadat. A častokrát je krása moučníku dána především jeho vrstvením a úpravou, nikoliv těstem.
18. 5. 2010 13:08
18. 5. 2010 09:02
17. 5. 2010 21:08
gulase.doc
raznici.doc
spanelske_ptacky.doc
2. 11. 2009 19:37
2. 11. 2009 16:27
2. 11. 2009 16:21
2. 11. 2009 15:35
2. 11. 2009 14:24
2. 11. 2009 14:19