Jak na slané cukroví? Lahodné chlapské sůloví je tak snadné, že ho zvládnou upéct i muži
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 7 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
4. 11. 2009 17:21
Hello - recepty určitě vlož
Špagetko - já měla v mrazáku plný šuplík odstříkaného mateřského mléka (pro případ nouze). Měla jsem to ve skleničkách od přenídávky. Byly plné a nikdy mi žádná nepraskla !!!
4. 11. 2009 16:57
4. 11. 2009 16:42
4. 11. 2009 16:40
4. 11. 2009 16:32
4. 11. 2009 16:27
Teď jsem si našla ve vyhledavači sklo - doporučují mrazuvzdorné, no jo, ale jak ho poznám - mraženého ve skle jsem zatím určitě nic nekupovala....
4. 11. 2009 16:21
4. 11. 2009 15:50
4. 11. 2009 15:34
4. 11. 2009 12:33
4. 11. 2009 11:40
4. 11. 2009 11:29
4. 11. 2009 10:59
Špagetkokdyž jsem dala do vyhledávače mražení bílků tak mi nic nevyjelo,až jsem si pak delším hledáním našla stejný odkaz jako je od tebe-viz.gastroslovník.Jinak bílků mám vždy po vánocích neskutečné množství:peču tak 20-30druhů cukroví:a pak nevím co s nimi.Bábovka mi z nich přijde dost suchá a laskonky nebo pusinky my nejíme-jsou moc sladké.Tak se moc těším,až Cathleen přidá rcp. na štafetky-myslím že si u švagrových dětiček(15 a 13 let)hóóódně šplhnu.
Ještě jednou díky.
4. 11. 2009 10:15
3. 11. 2009 20:34
Předchozí 1 2 3 Další