Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

M Á K + SEZAM

Gábi. Díky za radu. Asi dojde na zamrazení. Mimo jiné mi došel mail od Jirky Š. , který tady listoval a poradil mi dobrej fígl na mletí bez námahy. Jde to sice po malých dávkách, ale je to lepší neš se dřít točením s mletím , což jde stuha.Použít tříštivý mlýnek na kávu. Mám starý,- nepoužívaný ( žena je kafevybíravá HI HI, tak mele jen s mlýnky s kameny a čerstvé/ to je pak vůně/) Tak jsem tu radu pustil dál, aby i ostatní ji mohli využít. Ahoj Váš Václav.

Vašku, jak radí gábinka, zamrazit - ta pasta mě neoslovila, ale netvrdím, že je špatná, já bych určitě mrazila...;-)

Václave, pokud máš místo v mrazáku, můžeš jej zamrazit. Nebo můžeš ze sezamu udělat takovou pastu http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=8475

Prosím o radu. U nás v sámošce nebyl nemletý mák a ani sezamové semínko ( což mám rád na rohlíky a housky a i různé sladkosti jako posyp) a tak jsem rozhodil sítě a včera se mi stalo, že bez upozornění mi bylo z různých míst, příbuzných a kamarádů dodáno větší množství sáčků jak s mákem modrým a i sezamem světlým. Mohl bych sypat já a ještě moje vnučka celý život HI HI. Odmítám ho mlýt na ruční mlýnku. To jsem zkoušel (mám starý) a šílel jsem z toho. ALE NYNÍ CO S NÍM, ABY NEŽLUKL za chvilku.(škoda ho) Jak ho zpracovat. ?? Poraďte.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek