Jak na krém do cukroví, který déle vydrží? Sázkou na jistotu je máslový základ, alkohol navíc a dostatek cukru
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 12 minutami
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, před 21 hodinami
Poslední příspěvky
„Přeji všem krásné svátky vánoční užijte si je v pohodě a…“ Simona Skolakova, před 12 minutami
„Hezkou poslední adventní neděli, u nás dnes přírodní kuřecí…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den dnes kuří vývar s nudličkami a vepřo,knedlo…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
13. 6. 2024 17:21
u nas kvetak s rajcaty a mozzarella syrem, kureci polevka a testoviny se sunkou a vajickem. Spenatove smoothie.
img_20240613_115719186.jpg
img_20240613_134110964.jpg
img_20240613_140723958.jpg
13. 6. 2024 11:37
13. 6. 2024 09:07
13. 6. 2024 08:03
Konečně vařím jen pro nás, jinak ho nikdo nejí. Dal by si ho jedině syn, ale ten je celý den v práci. On ho doma taky nevaří, protože ho nikdo nejí
13. 6. 2024 06:51
12. 6. 2024 20:59
Veronika.Hrozna: U nás mišmaš je směs ze zbytků - knedlíky bramborové nebo i houskové, nakrájené na kousky, smíchané s dušeným zelím a se šťávou z pečeného vepřového (příp. i s kousky masa, pokud nějaké zbylo). To vše smíchané a ohřáté společně. U nás se to dělávalo v pondělí, když v neděli byl sváteční oběd - vepřová pečeně.
Teď je maso častěji než dříve, tak i mišmaš může být častěji.
12. 6. 2024 19:50
12. 6. 2024 19:25
dsc05633.jpg
dsc05633_255847615.jpg
12. 6. 2024 19:07
no a u nas bude presne ten mismas, , co zbylo vcera, tak to bude dnes, presne delane na ten mismas
12. 6. 2024 18:47
12. 6. 2024 18:41
12. 6. 2024 15:48
12. 6. 2024 15:30
20240612_132957.jpg
20240611_162958.jpg
12. 6. 2024 13:50
12. 6. 2024 11:33
Předchozí 1 … 121 122 123 124 125 … 2508 Další