Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Co dnes uvařit?
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ mika59, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„MarcelaPa: Marcelko taky opožděně přesto přeji všechno jen…“ mika59, před 1 hodinou
„Děvčata, moc děkuji za přání. 😘“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„magdalenka: Máš tady na ten salát recept? Už nevím jaký…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
Maso na houbách ve smetanové omáčce pro ty, kteří houby nejedí
Nadja
Hodnocení receptu je 5,0 (1×)