Křehký koláč s jablky: Jednoduchý moučník voní skořicí a ovocem a dokonale spojuje šťavnatou náplň a křupavé těsto
Poslední diskuze
„Múj známý“ Monicurka, před 2 hodinami
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
Poslední příspěvky
„Ahojte,mám známyho,bydlí v Čechách ale daleko,a bydlí sám s…“ Monicurka, před 2 hodinami
„Zdravím, dnes jsem upekla jablečný štrůdl. K obědu jsme…“ tara23, před 4 hodinami
„Hezký den dnes dršťková polévka od řezníka a kuře na…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
6. 3. 2013 11:27
doc1.doc
6. 3. 2013 09:49
5. 3. 2013 22:40
Já kroupy (i malé krupky)pořádně propláchnu a namáčím přes noc. Při vaření následující den zpočátku hlídám a pěnu také odebírám a právě občas promíchávám, hlavně ode dna, protože škrob, který pustí způsobí, že se mohou připálit. Až se začne odlupovat slupka, jsou uvařené...
5. 3. 2013 20:50
5. 3. 2013 17:45
5. 3. 2013 14:04
5. 3. 2013 12:06
Moji milí spoluTopáčci, jsem zde velmi ráda mezi vámi a děkuji, že jistě nejen mě jste rádci každý den
5. 3. 2013 11:43
5. 3. 2013 10:52
5. 3. 2013 09:58
4. 3. 2013 21:09
4. 3. 2013 16:49
4. 3. 2013 15:37
4. 3. 2013 10:25
4. 3. 2013 09:43
Předchozí 1 … 1672 1673 1674 1675 1676 … 2473 Další