Jak připravit skvělý domácí sulc a jak zajistit, aby zůstal krásně čirý: Zásadní je pomalý var, chuti prospějí zelenina a správné koření
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ maris, 24. 12. 2024 14:23
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, 21. 12. 2024 15:19
Poslední příspěvky
„tara23: Věruš, mně se to moc líbí, je to takové jemné,…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezký sváteční den, dneska nevařím, od včerejška jsme měli…“ tara23, před 2 hodinami
„Jajajajaapaja: Vše dopředu připravím namažu i rohlíky a…“ Veronika.Hrozna, 24. 12. 2024 19:29
21. 3. 2010 13:25
21. 3. 2010 13:08
21. 3. 2010 11:36
21. 3. 2010 10:56
21. 3. 2010 10:32
Vy však na mne nedejde a něco si nandejte. viz obr.
zranice.jpg
21. 3. 2010 10:08
21. 3. 2010 10:05
20. 3. 2010 23:27
K večeři byly jen špagety s kečupem a sýrem tak, jak to mají děti rády a pro "mužskou" část rodiny bramborová kaše a jitrnice nebo jelítka, na sádle opečená...
20. 3. 2010 22:24
20. 3. 2010 18:58
20. 3. 2010 14:34
20. 3. 2010 12:49
20. 3. 2010 12:26
20. 3. 2010 10:34
Polévku chci ňákou rychlovku , praženju nebo hrachovku.
m_p2240002[1].jpg
20. 3. 2010 09:50
Předchozí 1 … 2190 2191 2192 2193 2194 … 2510 Další