Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 24. 12. 2024 14:23
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, 21. 12. 2024 15:19
Poslední příspěvky
„Dobrý večer 😀, my jsme dnes k obědu měli vinnou klobásu,…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„tara23: Věruš, mně se to moc líbí, je to takové jemné,…“ MarcelaPa, před 15 hodinami
„Hezký sváteční den, dneska nevařím, od včerejška jsme měli…“ tara23, před 16 hodinami
17. 3. 2010 16:42
17. 3. 2010 14:01
17. 3. 2010 13:00
17. 3. 2010 12:10
17. 3. 2010 10:55
17. 3. 2010 09:44
jazyk-4[1].jpg
16. 3. 2010 18:47
16. 3. 2010 17:11
16. 3. 2010 13:24
16. 3. 2010 12:39
16. 3. 2010 11:58
16. 3. 2010 11:44
Dnes máme http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
polévka: http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
16. 3. 2010 11:42
img_7934.jpg
img_7935.jpg
img_7943.jpg
16. 3. 2010 11:18
16. 3. 2010 10:43
PS Obrázek já nemám jinačí, snad to informačně postačí.
p4300001[1].jpg
Předchozí 1 … 2193 2194 2195 2196 2197 … 2510 Další