WHO zařadí sladidlo aspartam mezi nebezpečné látky. Je třeba pokračovat ve studiích, říká expertka Margit Slimáková
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ magdalenka, 2. 1. 2025 08:39
„Dotaz k článku z Magazínu“ Veronika.Hrozna, 29. 12. 2024 19:44
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes kuří vývar s nudličkami a kuřecí kousky…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dobré ráno, u nás bude pórková polievka, bravčové plátky…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Hezky vecer, u nas zase zmena, plan byl kure ,brambory a…“ hazel, před 16 hodinami
6. 1. 2010 09:33
Lasaně podle mého najdete zde http://bucifousek.webgarden.cz/testoviny/lasane-po...
10_780953732.jpg
21.jpg
6. 1. 2010 09:06
2./ Všera jsem vám říkal co budeme vařit. Já mínil a žena změnila. Nakonec bylo kuře na zelí podle "Ekucharky.net". Velká pro mne dobrota. Já to zelí zkrátka miluji. (nafotil jsem).
3./ (A)Doděla jsem ten rybí salát, ale zatím nenafotil. Myslím, že už bude jedlej. HI hi. Je z ořezů kapra. Musí bejt jen maso bez sádla.(to je moc cítit). Když hecháme kapří kůži, je také nutné ji před poslední úpravou sundat. Je moc tvrdá-tak na boty. Kdo má rád ze sladkovodních ryb, tak jsou nejlepšé bílé ryby (cejn,plotice apod.) Jinak cejn má kvantu kostiček a je s nimi moc práce. Na Lipně když berou, jich nachytáte pytel. Pak se hodí na rybí salát(Kosti ocet rozloží)a nebo na karbanátky(při mletí zůstanou kostičky namotané na šneku mlejnku) RUČNÍM. Jak je to na el.kutru-nevím. Někdo udí. Ale to aby byl cejn velkej.(B) Máme rádi ze slanečků (mořských ryb). Ale pozor, mají i uzené. Z toho nám to nejede. Udělal jsem a nikdo to nechtěl. TAK BACHA. (Ještě to ofotím a třeba dám i přesný recept). Václav.
p1060006.jpg
6. 1. 2010 09:02
6. 1. 2010 08:30
6. 1. 2010 08:29
6. 1. 2010 08:17
6. 1. 2010 08:17
6. 1. 2010 08:04
5. 1. 2010 18:19
5. 1. 2010 13:53
ja som dnes ukuchtila fazulovu polievku s pikantnou klobaskou a palacinky na slano plnene spenatom (poliate cesnakovo-smotanovym dresingom).
No a zajtra sa chystam vyskusat toto kuracie maso
www.recepty.pozri.sk/recept-kura-v-bazalkovej-omacke-s-orechami-113
tam ma zlakala hlavne ta omacka vyzera moc moc dobre
5. 1. 2010 13:37
5. 1. 2010 10:45
5. 1. 2010 10:09
5. 1. 2010 09:36
5. 1. 2010 08:56
2./U mne je ten problém, že nemám a nesmím mít moc pohybu. Pak bych nesměl nic. Nemohu jíst jako žebrák. To se při všech mých problémech už můžu na všechno vykašlat. Už jednou jsem psal,když jsem měl vážné problémy vloni vlétě, že jsem litoval každého špekáčku, který jsem nesnědl. NECHCI A NEBUDU se mořit a nepřeju to ani ostatním, aby litovali podobně jako já.
3./Dneska nevím co uvařit, jestli nudle jenom spařit, udělat si špagety,neb sníst jenom bagety. Asi jenom brambr v troubě uklochtíme a podmáslím ho pak sníme. Mám tam v octě rybí maso, udělám si salát náš, můžeš i majonézu, když jí máš. Na večer už bude jistě , trochu zbude i na příště. Václav.
{7inpuc-7796}_rybi-salat[1]…
Předchozí 1 … 2257 2258 2259 2260 2261 … 2517 Další