Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, před 12 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, 21. 12. 2024 15:19
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: Vše dopředu připravím namažu i rohlíky a…“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Krásný a bohatý Štědrý večer, hodně dárečků, pohody a…“ Nadja, před 9 hodinami
„Přeji krásný Štědrý den, my jsme k obědu měli hovězí…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
14. 11. 2009 13:46
14. 11. 2009 13:44
14. 11. 2009 11:32
14. 11. 2009 10:50
14. 11. 2009 10:47
14. 11. 2009 07:59
Kdo šetří má za tři, říkají i jídla bratři. Nemá se nic vyhodit a ze světa zprovodit. Nám zbyl knedlík od včerejší omáčky a není chuť na ptáčky. Když nám zbyly nevadí, mrazák si s tím poradí. Knedlík ale uplatníme, když si čočku uvaříme. Čočka se moc nemáčí, jen trošíčku postačí. Dá se s vodou co v ní byla , by se nám chuť neztratila. Cibulku si osmažime a do čočky jí vrazíme. Když je měkká opepříme a Masoxem dochutíme. Trochu octa , cukru dáme a jíškou jí doděláme. Volské oko se k ní jí, ale taky uzený. Čočka tobě proti hrachu nenafoukne břicho brachu. Chceš li míti jistotu, dej tam trochu ořechu. Ne vlašského to my víme, ale muškát oceníme. Polévka dnes "Zelná" je, zelí čerstvé kraluje. Vaříme jí podle Marty z TOPreceptů dobré party. Recept již se přez rok vaří, nám se celkem vždy zdaří. Trošku si ho měníme, možná vám to povíme. Václav
n_p9220567[1].jpg
n_im000526[1].jpg
14. 11. 2009 07:30
13. 11. 2009 20:08
13. 11. 2009 19:08
13. 11. 2009 18:32
13. 11. 2009 16:29
13. 11. 2009 16:27
13. 11. 2009 16:15
13. 11. 2009 15:36
13. 11. 2009 15:08
Předchozí 1 … 2278 2279 2280 2281 2282 … 2510 Další