Indiánky jako z cukrárny připravíte snadno. Aby sněhová náplň byla vláčná, jemná a nadýchaná, stačí ji vylepšit o jednu důležitou ingredienci
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ janatka, před 12 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 14 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, 21. 12. 2024 15:19
Poslední příspěvky
„Vám všem a vašim rodinám a zde všem na Topkách, kteří se…“ janatka, před 12 hodinami
„Přeji všem kouzelné vánoční svátky plné nádherných zážitků…“ tara23, před 14 hodinami
„Dekuji Vam devcata za tolik pochval na moje vanocky. Mela…“ hazel, před 14 hodinami
1. 11. 2009 13:36
1. 11. 2009 12:28
1. 11. 2009 12:18
1. 11. 2009 11:36
1. 11. 2009 09:14
Kachna zvolna péct se musí. To se týká také husí. Kachna se jen posolí, okmínuje i do ní. Pak se jenom podlije a pekáč se přikryje. Někdo dává jabka půlku, prý to dělá zlatou kůrku. Nevím my to neděláme, my jen prostě podlýváme.
Knedlík z brambor, ten být musí, právě kachně hrozně sluší.
Zelí bude kysané, dobré se už dostane. My ho máme z Roudného, dvě kylíčka čerstvého. Je letos již zkvašené, na váhu nám dodané.
Ke kachně my dáme kousek krkovice, ať na zejtra zbude více. Knedlů , zelí víc též nutností stává, zejtra míchanice se podává.
Pivko ke kachně my dáme . HEČ, přátelé .. My se máme. Václav
k11.jpg
31. 10. 2009 19:07
31. 10. 2009 13:47
31. 10. 2009 13:01
31. 10. 2009 11:28
31. 10. 2009 09:37
31. 10. 2009 08:59
b1.jpg
p5140003.jpg
31. 10. 2009 08:56
31. 10. 2009 08:44
31. 10. 2009 06:16
30. 10. 2009 22:04
Předchozí 1 … 2289 2290 2291 2292 2293 … 2508 Další