Jak na šneky se zelím podle Josefa Maršálka? Nesmí chybět sádlo se škvarky a k naprosté dokonalosti je dovede trik s černým pivem
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ janatka, před 8 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, 21. 12. 2024 15:19
Poslední příspěvky
„Vám všem a vašim rodinám a zde všem na Topkách, kteří se…“ janatka, před 8 hodinami
„Přeji všem kouzelné vánoční svátky plné nádherných zážitků…“ tara23, před 9 hodinami
„Dekuji Vam devcata za tolik pochval na moje vanocky. Mela…“ hazel, před 10 hodinami
30. 10. 2009 18:03
30. 10. 2009 18:01
30. 10. 2009 15:51
30. 10. 2009 12:55
30. 10. 2009 11:36
30. 10. 2009 11:24
30. 10. 2009 08:45
Rýže prý běhavku staví, asi ano, vím však jistě, u nás je na předním místě. V Asii to také ví, pro rýži rádi jí. Rýže ne jen lidi sytí, pro chudé je to přežití. Je to základ potravy, jí se taky pro zdravý. My však nejsme zas tak přísní, nejíme jí že jsme v tísni. By nebyla tak moc zdravá, s kachním masem se podává. Když my krky vaříme, chuť do rýže vpravíme. Krky vařené se obírají a do rýže se vmíchají. Vývaru je trochu více aby zbylo na rýžičku vaření a polívku , to se ví. Vývar přebytečný undáne a mrkviču doň dáme. Taky celel a petržel, aby Vašek dýl vydržel. HI HI. Pak se tam jen hrstka rýže dá , polívka je hotová. Každý na talíři podle chuti si jí sám potom dochutí.Václav
r1.jpg
29. 10. 2009 18:19
29. 10. 2009 16:00
29. 10. 2009 12:08
29. 10. 2009 11:30
29. 10. 2009 10:59
29. 10. 2009 10:42
29. 10. 2009 10:15
BÁROpřátelské kotlety jsem už taky dělala a jsou.Ty myslím nikdy nezklamou.
29. 10. 2009 08:55
Předchozí 1 … 2290 2291 2292 2293 2294 … 2508 Další