Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Janina54, před 21 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, před 22 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezké nedělní odpoledne, i když u nás deštivé. Dnes…“ Janina54, před 31 minutami
„Hezké nedělní odpoledne, i když u nás deštivé. Dnes…“ Janina54, před 31 minutami
„Přeji všem krásné svátky vánoční užijte si je v pohodě a…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
22. 10. 2009 14:18
22. 10. 2009 13:08
22. 10. 2009 12:52
Do hrnicku nebo sklenice dame slivovici tak 1deci a dame do mikrovlnky ohrat.Jak vytahneme muzeme vdechovat,ale opatrne,jeji vypary,ktere nam lehko odblokuji ucpany nos nebo jenom procisti dychaci cesty.do sklenky pridame malou lzicku medu a kolecko citronu.Muzete dolit trochou vody pokud je to na Vas silne a dochutit medem jak chcete. Vypijeme jeste za tepla.
22. 10. 2009 12:45
22. 10. 2009 09:53
22. 10. 2009 09:52
22. 10. 2009 09:52
22. 10. 2009 08:49
22. 10. 2009 08:31
22. 10. 2009 08:25
brambor-kase[1].jpg
22. 10. 2009 08:18
22. 10. 2009 08:02
Dnes bude polévka od včera a http://www.toprecepty.cz/recept/2455-zapekany-kvet....K večeři to vidím na těstoviny(Vojta chce mašličky)se sýrovou omáčkou,snad mu to bude na nacpání se,po basketu stačit.
21. 10. 2009 19:07
Pak jsem ještě v obchodě narazila na marcipánové brambory, tak jsem upekla ještě http://www.toprecepty.cz/recept/8272-listove-uzlik.... U manžela i u kluků jsem si dneska šplhla.
21. 10. 2009 12:03
21. 10. 2009 10:58
Předchozí 1 … 2296 2297 2298 2299 2300 … 2508 Další