Co dnes uvařit?
Pečivo i chleba nekupujeme v marketu, ale u nás. Chleba podmáslový z Cvrčovic. Je 330g bochníček a máme ho na týden. Vydrží krásně měkký a i po týdnu je jak čerstvý. No a pečivo bereme z Hořovické pekárny.
Ted na posvícení jsem koupila veku a 3 dny po sobě byly chlebíčky k večeři a ještě se nedojedla.
Ten tousták od Maršálka vypadal krásně, proto mi zajímal. Udělala bych z něj klasické tousty
Ale bohužel, v našem okolí se stala obrovská tragédie, která se dotkla, jak dcery, tak syna.
Tak pokračuji, ještě aspon pár dní, než se Vendula trošku vzpamatuje a objede si všechna vyšetření.
Snad to nebude trvat dlouho
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 13 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 8 hodinami
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Královské chutě: Vévoda Filip měl mlsný jazýček a občas i sám vařil. Takhle si připravoval snídani s žampiony
Předpěstování rajčat krok za krokem: Chce to zalévat 3x týdně, větrat i včas semenáče přesadit, pak bude úroda jak víno!
Bramboráky v Česku: Odkud pochází cmunda a kde si pochutnáte na vošouchu?
Toustový chleba z pekárny
cathleen
Hodnocení receptu je 4,7 (7×)