Sušení hub: Jak na to, aby nezplesnivěly a vydržely dlouho v dobré kondici?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ pavlina.simr, před 16 hodinami
„Chyba v článku z Magazínu“ veronika_straka, před 21 hodinami
Poslední příspěvky
„tara23: vánočku máš krásnou,láká jen nakrojit😋😋“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký den dnes se dojídala kulajda a jsou kuří pečené…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„tara23: krásný obídek,vánočka je parádní, až se nakrájí,…“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
5. 10. 2009 07:48
pa040001.jpg
pa040003.jpg
5. 10. 2009 07:36
pa040006.jpg
pa040007.jpg
pa040009.jpg
4. 10. 2009 15:49
4. 10. 2009 13:09
4. 10. 2009 12:50
4. 10. 2009 09:20
4. 10. 2009 08:53
jablecne_koblizky.jpg
4. 10. 2009 06:48
3. 10. 2009 17:58
tytyty.gif
3. 10. 2009 12:34
Vašku - to není maso to jsou lievance - nikoliv lívance. Taky jsem na to nejprve koukala, jak tele na nová vrata, ale je to tak. Je to jen celozrnná mouka s troškou vody - vznikne těsto, které se přes haluškové sítko protlačí do vroucí vody - takže něco jako celozrnné nokerle, ale bez vajíčka. Potom jsem jen orestovala na 1PL oliv. oleje jarní cibulku a prohodila s těmi lievancemi. Recept byl ve slovenštině a já nevěděla, jak ho přeložit.
3. 10. 2009 12:01
3. 10. 2009 08:34
3. 10. 2009 06:59
3. 10. 2009 06:34
2. 10. 2009 20:32
Předchozí 1 … 2304 2305 2306 2307 2308 … 2507 Další