Z Receptáře Přemka Podlahy: Veka plněná nádivkou z vařených vajec, salámu a majonézy je retro občerstvením, které zachutná i dnes
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ pavlina.simr, před 16 hodinami
„Chyba v článku z Magazínu“ veronika_straka, před 22 hodinami
Poslední příspěvky
„tara23: vánočku máš krásnou,láká jen nakrojit😋😋“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Hezký den dnes se dojídala kulajda a jsou kuří pečené…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„tara23: krásný obídek,vánočka je parádní, až se nakrájí,…“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
3. 10. 2009 06:34
2. 10. 2009 20:32
2. 10. 2009 11:29
A na večeři je studená-salám,sýr,okurkový salát a pečivo.
2. 10. 2009 10:11
cimg9183.jpg
2. 10. 2009 09:33
0099_oakdb[1].gif
2. 10. 2009 08:18
2. 10. 2009 08:14
2. 10. 2009 07:22
2. 10. 2009 06:58
2. 10. 2009 06:40
2. 10. 2009 06:35
1. 10. 2009 15:25
1. 10. 2009 13:50
1. 10. 2009 12:43
včera jsem zkoušela Zeleninový hrnec podle výbušné je to opravdu výborné akorát jsem musela dát cuketu místo patizonu,ale bylo to ňamka,mám ještě porci na dnes a moc se na to těším,jelikož se to rozleží,tak to bude ještě lepší.No a protože jdu po 16 hod.do solné jeskyně,tak k večeři už jen něco studeného. Simona
1. 10. 2009 12:14
Předchozí 1 … 2305 2306 2307 2308 2309 … 2507 Další