Co dnes uvařit?
Beru to podle našich, ti každý podzim nakládali 25kg zelí. Vydrželo ve sklepě až do jara. Maminka dbala, aby bylo potopené ve vlastní štávě a měla ho zatížené.
Tak jsem ho v kyblíku upěchovala, dala na něj talířek a zatížila. Venku je zima,, tak ho mám na balkoně.
Věřím že vydrží. Manžel je diabetik, kysané zelí snižuje cukr, tak mu v nejhorším případě naordinuji denně mističku
Taky jsem chtěla ten kyblík s tím zelím jak tady doporučovala Juli,pak když Marci říkala,že u nich v Lidlu bude,tak jsem sledovala Lidl u nás a bohužel tam ho vůbec nedostali,nevím jak to dělají,myslela jsem,že je to v Lidlu všude stejné a jak vidno tak ne.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, před 8 hodinami
„Chyba v článku z Magazínu“ pavlina.simr, před 10 hodinami
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: No dele jsem to nevydrzela. Babovka byla…“ hazel, před 1 hodinou
„Dobry den, u nas dnes hodne prace s varenim ve velkem.…“ hazel, před 1 hodinou
„Dobrý večer dievčatá, ja som začala tento rok nejako…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeské míry a váhy: Co znamenal žejdlík, co holba a kolik gramů měl kvintlík? Připomeňme si staré časy
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky
Hitem internetu jsou tyhle jablečné bochánky podle zkušené pekařky Míši. Voní skořicovým cukrem a jsou krásně nadýchané
Polévka šup-šup
savlinka
Hodnocení receptu je 5,0 (27×)